Uskomaton näky! Missikaunotar syö videolla 10 782 kilokalorin aamiaisen: ”20 kananmunaa, kilo pekonia…”

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Nyt uusiseelantilainen mallikaunotar Nela Zisser on kuitenkin mennyt askeleen pidemmälle, sillä hän on syönyt videokameran edessä järjettömältä tuntuvan lähes 11.000 kilokalorin aamiaisen. Sillä hän eläisi lähes viikon ajan.

Nela Zisser

23-vuotiaan Miss Earth New Zealand -missikisan taannoisen voittajan englantilaiseen aamiaiseen kuului muun muassa 20 kananmunaa, kilo voissa paistettua pekonia, kuusi makkaraa, neljä muffinssia sekä neljä tomaattia ja 250 grammaa sieniä. Paistamiseen hän käytti 400 grammaa voita.

Koko aamiaisen syömiseen kuluu 42 minuuttia. Koko aamiaisen kilokaloreiksi on laskettu 10.782, Daily Mail Australia uutisoi. Olennaisin kysymys lienee minne kaikki tuo ruoka mahtui?