Poika joutui hyvästelemään kalan – hellyttävä hetki videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet akvaariokalat ovat monien lasten ensimmäisiä lemmikkejä. Kalojen elinikä ei kuitenkaan ole kovin suuri, minkä lisäksi ne voivat menehtyä eri syistä hyvinkin äkillisesti. Nyt videolla nähdään surullinen hetki kun pikkupoika joutui hyvästelemään lemmikkikalansa.

Dee Griffin on julkaissut Facebook-sivuilleen hellyttävän videon pojastaan, joka joutui huuhtomaan kuolleen kalansa vessanpöntöstä alas. Poika on itkuinen ja suree kuollutta Cupid-nimistä kalaansa, jonka se joutuu nyt hyvästelemään.

Lemmikin menettäminen on aina surullista, minkä poikakin joutuu jo nyt oppimaan kantapään kautta. Hän yrittää optimistisena tarkastella vesilasissa kelluvaa Cupidia jos se kuitenkin vielä liikkuisi. Lopulta pojan on pudotettava kala vessanpönttöön ja huuhdottava se kalojen taivaaseen.

BREAKING NEWS: The fish named "Cupid" is gone. He lasted nearly a month. Tonight, Pierce gives an emotional send off, down the drain, to his friend with fins. ? ??#BetaFishCouldntHandleAlphaBoy #FishFuneral#SadButFunny#TriedToBlockTheToilet#ToughLoveLessonOnTheCycleOfLife#HesInGoodHandsWithJesusAndGranddaddy #PierceOverfedHimByAccident

Publié par Dee Griffin sur samedi 14 janvier 2017