Tuunaa IKEA:n kattovalaisimesta Kuolemantähti – näyttävä lopputulos

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonekalujätti IKEA:n yksinkertaisista ja virtaviivaisista huonekaluista sekä sisustuselementeistä saa helposti tuunattua omannäköisiä maalien, tarrojen tai muiden askarteluvälineiden avulla. Nyt suositusta kattovalaisimesta on tehty Star Wars -elokuvista tuttu Kuolemantähti.

Kuolemantähti on pyöreä avaruusasema, jota kuvaillaan elokuvasarjassa pienen kuun kokoiseksi taisteluasemaksi. IKEA:n PS 2014 -mallin valkoisen valaisimen voi muuttaa Kuolontähteä muistuttavaksi teipin ja maalin avulla. Teippaa Kuolemantähden kuviointeja lamppuun ja maalaa päälle kestävällä ja harmaalla spraymaalilla.

Kun teipit repii irti maalin kuivumisen jälkeen, on lopputulos aitoa Kuoleman tähteä muistuttava, eikä samanlaista lamppua löydy jokaisen jantterin kodista. Kuvalliset ohjeet lampun tekemiseen löytyvät muun muassa Lyleon blogista. Videolla näytetään kattoon asennettu Kuolemantähti-valaisin.