Kalastajan video saa haukkomaan henkeä – hai teki veretseisauttavan tempun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen Kellen Keglor on kalamies, jonka ei tarvitse kertoa tarinoita pelkän ulkomuistin perusteella. Perinteisesti kalamiesten jutut saattavat paisua vuosien jälkeen varsinaisiksi kalavaleiksi, mutta Keglorilla on omasta kuningassaaliistaan videomateriaalia todisteena.

News Channel 8 on julkaissut kalastamassa olleen miesporukan kuvaaman videon. Kalastajat olivat huomanneet hain kierrelleen heidän venettään ja pian se tarttukin veteen heitettyyn uistimeen. Alkoi pitkä väsytystaistelu.

Hai hyppää näyttävästi ilmaan kesken väsyttämisen. Tässä vaiheessa myös Keglor tiesi, että hänen vapaansa oli tarttunut harvinaislaatuinen saalis, jota ei montaa kertaa elämässä pääse todistamaan. Videolla kuulee selvästi, miten kalastajat ovat innoissaan näyttävästä kalasta.

INCREDIBLE VIDEO: Florida fishermen catch video of shark jumpi…

JUMPING SHARKS? Check out this incredible video captured by fishermen off the coast of Indian Rocks Beach. http://bit.ly/2jprxwF. Video courtesy: Kellen Keglor & Taylor Danowski

Publié par WFLA News Channel 8 sur lundi 16 janvier 2017