90210-tähden pojasta painija – kehässä kuin villi viidakkopoika!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisesta 90-luvun sarjasta Beverly Hills 90210 maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Luke Perry on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä päihteiden täyttämän elämäntyylin takia. Nyt miehen Nate Coy -niminen poika on astunut parrasvaloihin – ja puolialastomana.

Perryn 19-vuotias teinipoika rakentaa tosimielellä uraa showpainin parissa. Kehässä Jungleboy-nimellä otteleva nuori mies on noussut julkisuuteen viidakkopoikamaisen ulkonäkönsä ja kuuluisan isänsä ansiosta. Luke on nähty poikansa painiotteluissa katsomossa kannustamassa.

Kalifornialainen näyttelijä Luke Perry on nähty pienissä rooleissa Beverly Hills 90210 -sarjan päättymisen jälkeen. Hänellä on kaksi lasta ex-puoliso Minnie Sharpin kanssa.

Publié par Jungleboy Nate Coy sur jeudi 22 décembre 2016

Publié par Jungleboy Nate Coy sur jeudi 22 décembre 2016

Publié par Jungleboy Nate Coy sur jeudi 22 décembre 2016

Publié par Jungleboy Nate Coy sur jeudi 22 décembre 2016