7-vuotias tyttö laulaa kuin supertähti – tuomariston leuat loksahtivat kerrasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seitsemänvuotiaasta pikkutytöstä on tullut yhden vuorokauden aikana tähti esiinnyttyään Filippiineillä televisio-ohjelmassa, jossa hän imitoi Taylor Swiftiä. Xiamara Vigor -niminen tyttö esitti You Belong With Me -nimisen kappaleen, joka ihastutti tuomarit ja yleisön välittömästi.

Englannista kotoisin oleva Xiamara Vigor osallistui lapsikykyjä etsivään Your Face Sounds Familiar Kids -nimiseen televisio-ohjelmaan. Tyttö imitoi Taylor Swiftiä täydellisesti, ja myös tytön asuvalinnat osuivat aivan nappiin. Tyttö lauloi supertähden kappaleen ja oli omaksunut myös taitavasti Taylor Swiftin eleet ja maneerit.

Yleisö ja tuomarit rakastivat Xiamara Vigorin esitystä, joka lähti nopeasti leviämään myös YouTubessa. Tyttö oli kommentoinut suosiotaan Daily Mail -lehden mukaan sanomalla, että hän vain teki mitä hän rakasti, minkä jälkeen taianomaisia asioita alkoi tapahtumaan.