Paratiisi maan päällä! Barack Obama lomailee Richard Bransonin yksityissaarella

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin yrittäjiin lukeutuva Richard Branson on jo pitkään omistanut erään maailman upeimpiin lukeutuvan yksityssaaren, jossa hän on kestinnyt vuosien varrella monia superjulkkiksia. Nyt Necker Island on saanut mahdollisesti jopa kaikkien aikojen nimekkäimmän vieraansa.

Splash
Splash

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama suuntasi perheensä kanssa heti virkakautensa päätyttyä Karibialla sijaitsevalle Bransonin saarelle, jossa perhe saa lomailla takuulla rauhassa. Yksi yö kahdeksan makuuhuonetta käsittävässä lomapaikassa maksaa noin 60.000 dollaria.

Vuonna 2011 Richard Bransonin Necker Island tuhoutui rajussa tulipalossa, jonka aikaan saarella lomaili muun muassa Kate Winslet perheineen. Saari avattiin uudelleen vasta kahden vuoden jälleenrakennuksen jälkeen. Nyt saarelta on julkaistu tuoreita kuvia, joita katsellessa voi hyvin kuvitella miten täydellinen lomakohde saari olisi.

Splash
Splash
Splash