Stara Richard Branson

Viihdeuutiset

Barack Obama nauttii lomasta – otti Richard Bransonista mittaa leijalautailussa

Kerroimme äskettäin Yhdysvaltojen entisen presidentti Barack Obaman lomailevan perheineen överirikkaan Richard Bransonin omistamalla saarella. Nyt Karibialla lomailevat miehet ovat ottaneet toisistaan mittaa leijalautailussa. Branson julkaisi kilpailusta videon Facebookiin.

Maailman tunnetuimpiin yrittäjiin lukeutuva Richard Branson kertoo Facebookissa haastaneensa Barack Obaman leijalautailuun. Paratiisimaisemissa kuvatulla videolla huomaa, kuinka miehet nauttivat meressä telmimisestä ja leijan antamisesta vapaudentunteesta. Voisi kuvitella, että kummallakaan miehellä ei käy mielessä Yhdysvaltojen parhaillaan kuohuva kitkeränoloinen politiikan tila.

Barack voittaa Richardin 50 metrillä. Barack Obama suuntasi perheensä kanssa heti virkakautensa päätyttyä Karibialla sijaitsevalle Bransonin saarelle, jossa perhe saa lomailla takuulla rauhassa. Yksi yö kahdeksan makuuhuonetta käsittävässä lomapaikassa maksaa noin 60.000 dollaria.

Richard vs Barack

Challenged President Barack Obama to a kitesurf vs foilboard learning contest – here’s what happened https://virg.in/ZWz

Publié par Richard Branson sur mardi 7 février 2017

Matkailu Viihdeuutiset

Supernopea suihkukone koelennoille – Lontoosta New Yorkiin 3,5 tunnissa

Lontoosta New Yorkiin lentäminen kestää nykyisillä matkustajakoneilla yleensä noin 5-7 tuntia. Lähitulevaisuudessa sama matka saattaa kuitenkin taittua Boom-lentokoneen ansiosta kolmessa ja puolessa tunnissa.

Liikemies Sir Richard Branson ilmoitti tiistaina hänen Virgin Galactic -yhtiönsä ryhtyvän yhteistyöhön yhdysvaltalaisen Boom-yrityksen kanssa. Tavoitteena on valmistaa uuden sukupolven yliäänilentokoneita.

Boom-lentokoneet valmistetaan kevyistä hiilikuitukomposiiteista. 2 335 kilometrin tuntivauhtiin kykenevästä koneesta luvataan 10 prosenttia Concordin yliäänikoneita nopeampaa. The Guardian -lehden mukaan testilennot alkavat pian, ja kaupalliset lennot olisi tarkoitus aloittaa vuonna 2023.

– On kulunut 60 vuotta suihkumoottorien aikakauden alkamisesta, mutta lennämme yhä 1960-luvun nopeuksilla. Concorden kehittelijöiden käytössä ei ollut edullista yliääniteknologiaa. Meillä on, Boom-yhtiön toimitusjohtaja Blake Scholl kertoo.

Aivan halpoja Boomin lentoliput eivät tule olemaan ainakaan alkuun, sillä Lontoosta New Yorkiin lentämisen arvioidaan kustantavan noin 4.660 euroa. Boomissa tulee olemaan noin 45-50 paikkaa, mikä on vähemmän kuin Concordessa.

Boom
Boom
Boom
Boom
Lifestyle

Miljardööri Richard Branson: ”YK suosittelee pian huumerangaistusten poistamista”

Suomessakin taannoin käynyt monialayrittäjä Richard Branson tunnetaan räväköistä mielipiteistään ja kannanotoistaan. Maailmalla on viime viikkoina kohistu hänen tuoreimmasta väitteestään, jonka mukaan YK suosittelisi jäsenmailleen huumeidenkäytön dekriminalisointia, eli rangaistuksista luopumista.

Kerroimme äskettäin Irlannin päätöksestä dekriminalisoida huumeiden hallussapito ja käyttö. Maassa aiotaan jatkossa keskittyä narkomaanien hoitamiseen heidän rankaisemisen sijaan. Bransonin väitteiden mukaan YK tulee lähiaikoina suosittelemaan samaa toimintaperiaatteen rajua muutosta myös muille maille. Miljardööri perustaa väitteensä haltuunsa saamaan YK:n alaisen UNODC-viraston asiakirjan.

Aiemmin Portugali on tehnyt vastaavan muutoksen. Nyt perässä seuraa Irlanti, joka on perustamassa huumeiden käyttäjille erityisiä piikityshuoneita ja lisäksi laillistamaan omaan käyttöön tarkoitetut pienet määrät huumeita. Jatkossakin Irlannissa on yhä laitonta myydä tai välittää huumausaineita. Irlantilaisviranomaiset ovat perustelleet päätöstä kulttuurin muutoksella. Maan huumeongelmasta vastaavan Aodhán Ó Ríordáin mukaan käyttäjien häpäisemisen täytyy loppua ja keskittyä auttamaan heitä ongelmansa korjaamisessa.

Viihdeuutiset

Näin menestyt elämässä! Richard Bransonin ohjeilla sinäkin menestyt

Richard Branson on brittiläinen liikemies ja seikkailija, joka tunnetaan parhaiten hänen luomastaan Virgin-brändistä. Branson ryhtyi yrittäjäksi olleessaan 16-vuotias, ja hän on nykyisin yksi yritysmaailman kirkkaimmista tähdistä.

Richard Branson on inspiraation lähde miljoonille ihmisille, sillä hän elää elämäänsä täysillä, eikä pelkää ottaa riskejä. Branson on sitä mieltä, että elämässä täytyy ottaa riskejä, jotta voi menestyä. Elite Daily kokosi yhteen kuusi ohjetta, joita noudattamalla Branson on saavuttanut elämässään kaiken sen, mistä moni haaveilee. Näitä ohjeita noudattamalla myös sinä voit menestyä.

1. ”Elämämme aikana vietämme lähes 80 prosenttia ajastamme töitä tehden. Jokainen haluaa pitää hauskaa vapaa-ajallaan. Miksei jokainen haluaisi pitää hauskaa myös työajallaan?”

Liian moni ihminen herää aamuisin ajattelemalla ”eipä tarvisi mennä töihin” tai ”vihaan työtäni”. Siihen on olemassa helppo ratkaisu. Tee jotain muuta työksesi. Vain sinä voit vaikuttaa omaan kohtaloosi. Älä huijaa itseäsi ajattelemaan, että et voisi saada mitään parempaa työtä, tai että olet onnekas ollessasi kyseisessä työssä, kun niin moni on työttömänä.

Elämä on lyhyt, joten älä tuhlaa aikaasi sellaiseen tekemiseen, joka tekee sinusta onnettoman. Jos haluat saavuttaa jotain, älä keksi tekosyitä miksi et saavuttaisi sitä. Joskus sinun on hetkellisesti kärsittävä sen eteen, että olet jatkossa onnellinen. Elämästä pitää nauttia, miksi eivät työ ja elämästä nauttiminen voisi kulkea käsi kädessä. Ajattele, kuinka upeaa olisi herätä aamulla ja olla innostunut tulevasta työpäivästä. Sinä voit tehdä siitä todellista.

2. ”Eihän kävelemäänkään opita sääntöjä noudattamalla, vaan kokeilemalla ja kaatumalla.”

Ole rohkea. Älä elä ennalta-arvattavaa elämää. Menestys ei tule niille, jotka vain keskittyvät seuraamaan muita. Ajattele, että vielä lähimenneisyydessä lentokoneella lentäminen oli hullu ajatus, nyt taivas on täynnä lentokoneita. Suurimmat saavutukset ovat peräisin hulluista ideoista.

Jokaisen täytyy epäonnistua, ennen kun voi oppia virheistään. Muista, että epäonnistuminen ei ole kaiken loppu, vaan voit yrittää uudelleen. Pysy optimistisena, äläkä anna kenenkään tai minkään, muuttaa mieltäsi negatiiviseksi.

3. ”Se, että yrittelijäisyyteni on tapa tehdä rahaa, se on myös suuri seikkailu. Toivon, että muut ihmiset hyötyvät siitä.”

Tee elämästäsi ja työstäsi seikkailua. Opi jokaisesta vaiheesta jotain ja ota myös muita ihmisiä toimintaan mukaan. Historian menestyksekkäimmät ihmiset ovat aina pyrkineet parantamaan myös lähipiirissään olevien ihmisten elämää. Antamalla takaisin maailmalle osan siitä, mitä olet menestyksen kautta saanut, tekee sinusta paremman ja onnellisemman ihmisen ja se inspiroi muita.

4. ”Hyvät brändit tulevat aina muistuttamaan ihmisiä siitä ajasta, kun ne ovat luotu ja niistä ihmisistä, jotka ovat sen luoneet. Sitä ei voi kopioida tai kierrättää.”

Ole omaperäinen. Älä yritä kopioida jotain sellaista, jonka joku muu on jo tehnyt. Muista että yksilö voi olla yhtä vahva brändi kuin yrityskin. Olet yksilöllinen joten hyödynnä persoonallista osaamistasi ja taitojasi äläkä matki muita. Voimme aina oppia jotain edeltäjiltämme, mutta tie henkilökohtaiseen menestykseen on jokaisen oma polku. Ole sellaisten ihmisten seurassa, joiden kanssa voit olla luova ja ideoida, älä vietä aikaasi epäilijoiden ja pessimististien kanssa.

5. ”Rohkeat eivät elä ikuisesti, varovaiset eivät ollenkaan.”

Presidentti Abraham Lincoln on sanonut ”Loppujen lopuksi, eletyt vuodet eivät merkitse mitään, vaan vuosien aikana eletty elämä.” Elä elämäsi täysillä ja nauti joka hetkestä. Älä pelkää ottaa riskejä ja kokeilla uusia asioita. Jos jokin asia pelottaa sinua, sitä suuremmalla syyllä sinun pitäisi kohdata se. Et voi olla liian varovainen tai epäleväinen tai et tule saavuttamaan mitään tavoittelemaasi.

6. ”Unohdetaan seuraukset ja kokeillaan mitä tapahtuu.”

Tämä on ohje, jota jokaisen pitäisi noudattaa useammin. Mitä vastahakoisempi olet asian suhteen, sitä enemmän sitä pitäisi kokeilla. Elämässä kaduttaa usein se, että sinulle on tarjottu mahdollisuutta johonkin suureen, mutta et ole tarttunut siihen. Ole avarakatseisempi elämän suhteen ja tee spontaaneja ja jännittäviä asioita. Äläkä anna kenenkään, etenkään itsesi, sanoa, että et voi saavuttaa tavoittelemaasi.

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset

Kannabis-tabuille kyytiä: Supertähdet kohudokumentissa – katso

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka miljardööri Richard Branson otti voimakkaasti kantaa huumesotaan ja kertoi uskovansa ensi vuoden olevan siinä ratkaiseva. Nyt hän ja joukko muita supertähtiä vaativat, että asiaan liittyvät tabut rikotaan.

– Yksi ensi vuoden suuria juttuja on tabun rikkominen. 40 vuotta jatkunut huumesota on aiheuttanut niin paljon ikävää maailmaan. Joka vuosi huumeiden kulutus on mennyt huonompaan ja huonompaan suuntaan. Siihen täytyy olla jokin ratkaisu, Richard Branson kommentoi LinkedInille.

Nyt verkossa nähdään tunnin mittainen dokumenttielokuva, jossa käsitellään kansainvälistä huumesotaa ja sen vaikutuksia. Dokumentissa on laskettu, että laittoman huumebisneksen liikevaihto on noin 320 miljardia dollaria. Aiemmin laskettiin, että laillistaminen yhdessäkin osavaltiossa pudottaisin huumekartellien tuloja 30 prosenttia, ja että kannabiksen laillistaminen toisi Kalifornian osalvaltiolle 1,4 miljardin verotulot.

– Täällä Yhdysvalloissa on 1,7 mijoonaa ihmistä vankilassa humerikoksista. 750 000 ihmistä on vankilassa marijuanan takia. Tämä on kauhutarina, jonka olisi tullut päättyä vuosia ja vuosia sitten. Ensi vuonna sen on pakko päättyä, Branson jyrähti aiemmin tällä viikolla.

Ohhoh!

Miljardööri Richard Branson: ”Huumesodan loputtava vuonna 2013”

Maailman arvostetuimpiin yrittäjiin ja puhujiin lukeutuva Richard Branson käväisi äskettäin Suomessakin kertomassa teesejään. Branson tunnetaan myös huumeiden parissa tekemästään hyväntekeväisyydestään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Richard Branson on kommentoinut ensi vuoden näkymiä LinkedIn-palvelulle. Hänen mukaansa yritysmaailmassa strategiaa muutetaan, jos se ei toimi. Huumesodassa samoja keinoja on kuitenkin yritetty käyttää vuosikymmenestä toiseen – huonoin tuloksin.

– Yksi ensi vuoden suuria juttuja on tabun rikkominen. 40 vuotta jatkunut huumesota on aiheuttanut niin paljon ikävää maailmaan. Joka vuosi huumeiden kulutus on mennyt huonompaan ja huonompaan suuntaan. Siihen täytyy olla jokin ratkaisu, Richard Branson kommentoi LinkedInille.

Yhdysvalloissa Coloradon ja Washingtonin osavaltiot ovat laillistaneet marijuanan, ja nyt odotellaan tuloksia. Aiemmin laskettiin, että laillistaminen yhdessäkin osavaltiossa pudottaisin huumekartellien tuloja 30 prosenttia. Kannabiksen laillistaminen taas toisi Kalifornian osalvaltiolle arviolta 1,4 miljardin verotulot.

– Täällä Yhdysvalloissa on 1,7 mijoonaa ihmistä vankilassa humerikoksista. 750 000 ihmistä on vankilassa marijuanan takia. Tämä on kauhutarina, jonka olisi tullut päättyä vuosia ja vuosia sitten. Tänä vuonna sen on pakko päättyä, Branson jyrähti.