Suomalainen transseksuaali Nandie tekee läpimurtoa: ”Olen popmusiikin uusi kuningas ja kuningatar!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Nandie on julkaissut ensimmäisen singlensä Snäppää mua. Vain täysi-ikäisille tarkoitettu musiikkivideo esittelee karvaisia takamuksia, kesäkurpitsan imemistä ja hikistä painia. Transsukupuolinen artisti repii rajoja rehvakkaasti.

Nandie kirjoittaa Youtubessa, että hänen tuotantonsa saa inspiraatioita suomalaisesta musiikkibisneksestä – tai lähinnä siihen kyllästymisestä. Kohujen saattelemana kuuluisuuteen astuva artisti tietää, että nykymaailma tarvitsee itsensä likoon heittämistä. Tavallinen on tylsää.

Snäppää mua on biisi, jota kuullaan tänä vuonna satavarmasti monessa eri yhteydessä, eikä vähintään siksi, että kappaleen esittäjä poikkeaa valtaväestöstä jopa irvokkaan mahtailevalla olemuksellaan. Nandie mainitsee esikuvikseen ja vaikuttajikseen muun muassa Madonnan, Michael Jacksonin, Modern Talkingin ja Lindsay Lohanin.

24.1.2017 #snäppäämua

A photo posted by Nandie (@nandievirallinen) on