Tässäkö englantilainen vastine Kardashianeille? Kurveja riittämiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihailee Kardashianin perhettä, koska heillä on näyttävän ulkonäön lisäksi myös pettämätön bisnestaju ja ainakin ulospäin kadehdittavan loistelias elämä. Nyt eräs englantilainen perheenäiti kuitenkin näyttäisi antavan Kardashianille omien sanojensa mukaan hyvän vastuksen omien tyttäriensä kanssa.

Maruga-nimisellä naisella on 27-vuotiaat kaksostyttäret Tasha ja Tanya, joiden kanssa Maruga kertoo olevansa kuin englantilainen vastine Kardashianien perheelle. Marugan mukaan hän ja hänen tyttärensä ovat todella kauniita ja näyttäviä, ja kaikki, jotka eivät sitä huomaa ovat hulluja.

Tyttäret Tasha ja Tanya ovat aina pitäneet äitiään todella upeana ja yrittäneet sen vuoksi olla samanlaisia kuin hän. Äidin ulkonäköä tavoitellessaan nuoret tytöt ovatkin jo ottaneet silikonirinnat ja botoxia, koska sillä tavoin Marugakin on ulkonäköään ja vartaloaan muokannut.