Nainen näki rotan ravintolassa – laskussa odotti yllätys

Ohhoh! · Tim Isokivi

Harva toivoo näkevänsä rottia asioidessaan ravintolassa. Erään Kaliforniassa asuvan naisen tapauksessa se kuitenkin johti siihen, että hänen laskustaan vähennettiin merkittävä summa.

Nimettömänä pysyttelevä nainen oli syömässä Fat’s Asian Bistro -nimisessä ravintolassa, kun hän näki rotan juoksemassa lattialla jalkojensa vierellä. Asiakas ilmoitti asiasta tarjoilijalle. Kukaan ei kuitenkaan tullut pahoittelemaan asiasta naiselle.

Ravintolan laskussa odotti kuitenkin yllätys. Tilattujen ruokien yhteishinnasta oli vähennetty 30.95 dollaria. Alennuksen kohdalla laskussa luki ”Seen rat”, eli näki rotan.

Naisen ystävä jakoi kuvan laskusta Facebookissa. Fat’s Asian Bistron omistaja Kevin Fat on kommentoinut tapausta News10-uutissivustolle. Hänen mukaansa kyseessä ei ollut normaali toimenpide.

Ravintolassa on sittemmin vieraillu terveystarkastaja, joka ei löytänyt merkkejä rotista. Hänen mukaansa on mahdollista että eläin on vain livahtanut ravintolan ovesta sisään kylmien säiden vuoksi, ja poistunut paikalta saman tien.

Facebook