Jennifer Lopez on 47-vuotias seksipommi – puumien puuma!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez seurustelee nykyisin räppäri Draken kanssa. 47-vuotias Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös oman kenkämalliston. Nyt monitaituri on poseerannut julkkisjuhlissa.

Lopez saapui Shoe Capsulen uuden malliston lanseeraustilaisuuteen yhdessä Giuseppe Zanottin kanssa. Valkoiseen asuun pukeutunut kaunotar esitteli antaumuksella asunsa antavaa kaula-aukkoa. Lopez julkaisi taannoin nimeään kantavan Giuseppe for Jennifer Lopez -kenkämalliston, jonka hän on suunnitellut nimekkään kenkäsuunnittelija Zanottin kanssa.

Mallistoon kuuluu korkokenkiä ja saappaita, joissa on laulajattaren luonteeseen sopivia kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia, joiden vuoksi kengät eivät jää jalassa muilta huomaamatta. Lopez on nimennyt kengät hänen perheeseensä kuuluvien naisten nimillä.

Splash
Splash
Splash
Splash