Kurt Cobainin tytär menestyy mallina – on nyt Marc Jacobsin mainoskasvo!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain on kokeillut siipiään aiemmin musiikin parissa. Nyt 24-vuotias nainen on astunut mallimaailmaan.

Vastasyntyneenä huostaanotettu Frances Bean Cobain on joutunut lapsesta saakka kohtaamaan elämän karun puolen. Muusikkoisän kuoleman ja päihteistä riippuvaisen äidin varjossa elänyt nainen luo nykyisin uraa Los Angelesissa Marc Jacobsin vaatteita esitellen. Hänet nähdään muotimerkin tämän kevään ja kesän mallistoa esittelevänä mallina.

Frances Bean meni taannoin naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä ja kihlattunsa Isaiah Silvan kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna. Hän riitautui ex-aviomiehensä kanssa ja tappeluiden suurimpana syynä oli nimekkään artistin tyttären jättiomaisuus. Kurt Cobainin tytär maksaa exälleen elatusapua.

@marcjacobs Spring Campaign 2017 #marcjacobs

A photo posted by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on