Kiinalaisyhtiön bonus työntekijöille: Kaksi pakettia kondomeja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yritykset saattavat jakaa työntekijöilleen bonuksia tuloksellisten vuosien jälkeen. Yleensä työntekijöille jaettavat palkinnot ovat rahan lisäksi matkoja, autoja tai arvoesineitä. Kiinassa työntekijöille on jaettu kondomipaketteja.

RocketNews24-sivusto kertoo, että kiinalaisen Scisky Shuixing Ketian -yrityksen työntekijät ovat saaneet kaksi pakettia ultraohuita kondomeja lahjaksi menestyksekkään vuoden kunniaksi. Kondomit ovat yrityksen itse valmistamia. Työntekijät jonottivat bonuskortonkejaan innolla.

Osa ihmisistä on kauhistellut yrityksen erikoista lahjaa. Toisaalta, lapsen kasvattaminen on kukkarolle kallista, joten yritys saattaa pelastaa ainakin osan työntekijöistä epätoivottujen lasten saamiselta – ja siten myös rahabonusten tarpeellisuudelta.