Kolmen raaka-aineen proteiinipannukakut – myös laihduttajille!

Fitness Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet terveysintoilijoiden ja vaihtoehtoisia ruokavalioita kannattavien jakamia pannukakkureseptejä. Tällä kertaa testattavaksi nousevat proteiinipannukakut, joiden valmistamiseen käytetään vain kolmea raaka-ainetta.

Pannukakut ja letut mielletään perinteisesti epäterveellisiksi, koska niissä käytetään yleensä vehnäjauhoja sekä sokerilla kyllästettyjä lisukkeita. Lifestyle-sivusto PureWow jakaa Youtubessa paistinpannulla valmistettavien proteiinipannukakkujen reseptin. Resepti on helppo.

Pannukakut valmistetaan kahdesta ylikypsästä banaanista, kolmesta munanvalkuaisesta ja vajaasta 2,5 desilitrasta vaniljan makuista proteiinijauhetta. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää joukkoon kananmunan valkuaiset sekä proteiinijauhe. Paista öljyssä ja herkuttele esimerkiksi marjojen kera.