Laskettelija putosi 45 metriä jyrkänteeltä – kypäräkamera tallensi turman

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Laskettelija Devin Stratton koki taannoin odottamanttomia ja dramaattisia hetkiä Utahin Wasatch Rangessa. Hän päätyi nimittäin tahtomattaan hyppäämään alas 45 metrin korkuiselta kielekkeeltä. Strattonin kypäräkameran ikuisti hurjan tilanteen.

Mies ei mäkeä laskiessaan tiennyt, että hänen edessään oli merkitsemätön jyrkänteen reuna. Laskettelija päätyi putoamaan alas 45 metrin korkeudesta.

– Näin kuinka korkea jyrkänne oli. Olin varma, että tulisin kuolemaan, Stratton kuvailee The Washington Post -lehdelle.

Mies selvisi kuitenkin pudotuksesta ehjin nahoin. Hän kiittää siitä pudotusta pehmentänyttä selkäreppuaan ja jyrkänteen alapuolella ollutta 60 sentin puuterlumikerrosta. Laskettelija ehti varoittaa perässään laskenutta ystäväänsä jyrkänteestä. Miehet etsivät Strattonin kadonnutta toista suksea lähes viiden tunnin ajan, kunnes he pystyivät jatkamaan matkaansa.