Tytär kuvasi laulavaa isäänsä – sitten nettiväen leuat loksahtivat! Tuleva supertähti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tytär oli huomannut isänsä poikkeuksellisen upean laulun lahjan ja halusi tuoda isän hienon lauluäänen muidenkin kuultavaksi. Eräällä automatkalla tyttö päätti kuvata puhelimellaan isänsä laulamista videolle, jonka hän julkaisi myöhemmin YouTubessa.

Tyttärellä on oma Daylafulla-niminen YouTube-kanava, jonne hän julkaisi videon isästään Kris Jonesista. Videolla Jones laulaa Tennessee Whiskey -kappaleen päälle oman lauluraitansa, joka on ihastuttanut monia. Kommentoijien mielestä mies ansaitsisi oman Carpool Karaoke -ohjelman koska hän osaa laulaa niin taitavasti.

Video sai kahdessa viikossa yli 13 miljoonaa katselua ja tällä hetkellä moni odotteleekin jo sitä milloin mies tullaan kutsumaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan vieraaksi. Nyt Kris Jones on perustanut myös oman YouTube-kanavan, jonne isä on julkaissut jo useamman lauluvideon.