Identtiset kaksoset naimisiin – saman miehen kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Anna ja Lucy DeQinque ovat identtiset kaksotytöt Australiasta, ja heidän samankaltaisuus on mennnyt monen mielestä hieman liian pitkälle. Neitokaiset ovat nimittäin turvautuneet jopa kauneuskirurgiaan, jotta olisivat varmasti samannäköisiä. Heillä on myös yhteinen mies.

Australian Perthissa asuvat Anna ja Lucy DeCinque ovat hämmästyttäneet ihmisiä yhdennäköisyydellään. Identtiset kaksoset ovat omistaneet elämänsä sille, että he näyttävät toistensa kopioilta.

Heidän päivärytminsä, vaatteensa ja mielenkiinnonkohteensa ovat identtisiä. Heillä on myös yhteinen mies, jonka kanssa aikovat alttarille. Kaksikko paljastaa naimauutisen Youtube-kanavallaan.

Kolmekymppiset naiset aikovat astua vihille Yhdysvaltojen Arizonassa asuvan Ben Byrnen kanssa. Koska moniavioisuus ei ole sallittua miehen kotikaupungissa, aikoo kolmikko solmia vihkivalan rennomman konseptin avulla.

He ovat seurustelleet viisi vuotta. Siskokset katuvat ainoastaan sitä, että ovat pilanneet ulkonäkönsä kauneusleikkauksilla. He haluavat näyttää tulevaisuudessa luonnollisemmilta.

❤ OUR LOVE ❤

Publié par AnnaLucy DeCinque sur jeudi 10 novembre 2016