Koira näki vauhdikasta unta – juoksi unissaan seinää päin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat ovat voineet nähdä koiriensa uneksivan. Koirien vauhdikkaammat unet saavat niiden kuonon liikkumaan ja jalat välillä vipattamaan. Nyt videolla nähdään koira, joka joutuu heräämään karulla tavalla unestaan juostuaan suoraan seinää päin.

Bizkit-niminen koira näkee todella tapahtumarikasta unta. Sen etu- ja takatassut liikkuvat lattiaa vasten vimmatusti kun koira ilmeisesti juoksee unissaan. Lopulta koira havahtuu unestaan, nousee pystyyn ja juoksee suoraan seinää päin. Koira ei ollut vielä kunnolla herännyt, minkä vuoksi unessa alkanut juokseminen jatkui vielä hereilläkin.

Koiran unta kuvannut nainen on julkaissut jo vuosia sitten videon, joka on nyt uudelleen lähtenyt leviämään Facebookissa. Ilmeisesti unissaan juokseva koira on huvittanut monia, sillä videota on jaettu The LAD Bible -sivustolta yli 460.000 kertaa.

He was having a great dream. ??

Publié par The LAD Bible sur vendredi 4 novembre 2016