Mies sai kielteisen vastauksen kosintaan – myy sormusta netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusiseelantilainen armeijan leivissä työskentelevä Kelvin Acutt oli tapaillut tyttöystäväänsä kahden vuoden ajan. Mies päätti erään komennuksen jälkeen kysyä naista pysyvämpään liittoon. Valitettavasti hän sai pakit ja pari erosi.

Tyttöystävä kuitenkin palautti Kelvinin antaman vihkisormuksen. Nyt netissä on hauska myynti-ilmoitus, jossa huutokaupataan Kelvinin ostamaa sormusta. Mies päätti laatia rehellisen myynti-ilmoituksen, jossa hän kertoo erosta vitsailevaan sävyyn. Sormus on valkokultainen ja timantein koristeltu,

– Olen saanut kavereiltani lukuisia pyyntöjä naimisiinmenosta, mutta uskon, että he ovat vain rahan perässä, Kelvin vitsailee.

Publié par Kelvin Acutt sur mercredi 21 décembre 2016