Takki kuin ihmisen nahasta ommeltu – upea vai oksettava?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Unohda eläinperäiset nahkatakit, sillä nyt voit pukea päällesi ihmisnahkatakin. Etsy-kauppa KaylaArenafx myy nimittäin vaatteita, jotka näyttävät kauhistuttavan paljon ihmisen ihosta valmistetuilta. Tarjolla on muun muassa takkeja, hattuja ja kenkiä.

Kayla Arenan ja Toby Barronin suunnittelemat vaatteet eivät tietenkään ole tehty oikeasta ihmisen nahasta. Valmistusmateriaalina toimii lateksi ja silikoni. Ne kuitenkin näyttävät aivan siltä, kuin ne koostuisivat yhteen ommelluista ihonpalasista.

Vaatteiden inspiraationa toimii tosielämän murhaaja Ed Gein. Mies varasti kotinsa läheiseltä hautausmaalta ruumiita, joista hän valmisti muun muassa vaatekappaleita, huonekaluja ja astioita. Vuonna 1957 pidätetty mies oli tosielämän esikuva Psyko, Teksasin moottorisahamurhat ja Uhrilampaat -elokuvien psykopaateille.

 

Etsy
Etsy
Etsy
Etsy