Aida Yespica luksussaarella – niukat bikinit eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet latinokaunottaret ovat tehneet näyttävää uraa viihdealalla. Julkisuuteen myös pyrkii useita tähdenalkuja, joista osa onnistuu yrityksissään varsin hyvin. Eräs heistä on venezuelalainen kaunotar ja entinen Miss Venezuela, Aida Yespica.

Eilen Aida kuvattiin viettämässä rantalomaa St. Bartsin luksussaarella, jossa hän nautiskeli rantaelämästä bikineissä poikaystävänsä kanssa.

Aida Yespica voitti vuonna 2002 Miss Venezuela -kilpailun. Hän on tehnyt töitä mallina, ja neito onkin nähty muun muassa GQ ja Maxim-lehtien kansia koristamassa. Yespica on sittemmin tähdittänyt muun muassa Italian ja Espanjan Selviytyjät-realityohjelmia, joissa hän herätti katsojien ihailun tulisella temperamentillaan.

Splash
Splash
Splash
Splash