Seksikkyyden kiteytymä! Huippumalli-Emily tuoreissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla. Nyt Emily nähdään mainoskampanjan tähtenä.

The Blurred Lines -hitin musiikkivideolla nähty Emily poseeraa italialaisen Twinset-vaatemerkin kevään ja kesän malliston mainoskuvissa. Mukana kuvissa on myös hänen kollegansa Sasha Pivovarova. Kuvat ikuisti muotikuvaaja Giampaolo Sgura.

Emily Ratajkowski poseerasi taannoin Harper’s Bazaar -lehdessä alastomana majesteettisen valkoisen ratsun selässä. Kuvissa tähti kanavoi 1000-luvulla elänyttä aatelisnaista Lady Godivaa, joka legendan mukaan ratsasti alasti englantilaisen kaupungin halki protestiksi asukkaiden raskaalle verotukselle.

Splash
Splash
Splash