Soraja Vucelic ilman housuja – ja alushousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat julkkiskaunottaret ovat käyneet parantelemassa syntymässä saatua vartaloa keinotekoisesti kauneusleikkauksilla ja mitä moninaisimmilla täyteaineilla sekä kasvoihin että rintoihin. Taannoin joukkoon liittyi myös jalkapallotähti Neymarin entinen tyttöystävä Soraja Vucelic.

Taannoin Soraja Vucelic lensi kauneusleikkauksiin Iranin Teheraniin, jossa hän vietti operoinnin jälkeen vielä kaksi viikkoa lomaillen. Nyt Soraja Vucelic on ikuistettu kotimaassaan Serbiassa merkillisiin kuviin, joissa hän nousi Mercedes-Benz -autostaan puolialastomana koiransa kanssa.

Jostain syystä Soraja oli jättänyt kokonaan housut ja myös alushousut pukematta, jolloin hänen paljas alapäänsä paljastui kuvaajille. Tarkoituksena oli todennäköisesti saada aikaan palstatilaa, ja siinä neitokainen onnistui.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash