Erikoinen hätäpuhelu: ”Onko poliisilla? Huumekauppias vaatii ylihintaa!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka kannabiksen viihdekäyttö on nykyään laillista esimerkiksi joissain Yhdysvaltojen osavaltioissa, on se edelleen lain mukaan kiellettyä useissa maissa. Nyt eräs australialaisnainen on päätytnyt otsikoihin unohdettuaan tämän seikan.

Australian Pohjoisterritoriossa asuva nainen otti puhelimitse yhteyttä poliisiin erikoisen syyn vuoksi. Hän valitti nimittäin huumediilerinsä pyytäneen kannabiksesta korkeampaa hintaa kuin normaalisti. Nainen pyysi viranomaisten apua tilanteeseen. Tapaus aiheutti Pohjoisterritorion poliisissa huvittuneisuutta. He julkaisivat Facebookissa aiheeseen liittyvän päivityksen.

– Loukkaantunut nainen vaati poliiseja tutkimaan tätä raivostuttavaa hinnannousua. Kun kyselimme häneltä lisätietoja, hän lopetti puhelun. Jos tunnet huumediilerin joka pyytää sinulta riistohintoja, ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme, poliisi kirjoitti.

 

Is your drug dealer ripping you off? A call to police yesterday had to top the list of ‘unusual’.A woman called…

Publié par Northern Territory Police, Fire and Emergency Services sur dimanche 29 janvier 2017