Kissanpentu kuin pikkuvauva – juo maitonsa tuttipullosta kehdossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat nostaa lemmikkieläimet niin korkeaan asemaan perheessä, että niitä kohdellaan kuin omia lapsia. Karvatassuja on helppo kouluttaa ja ne tottuvat niille opetetuille tavoille. Eräs kissanpentu on oppinut juomaan maitonsa tuttipullosta kehdossa maaten.

The Dodo on julkaissut videon, jolla nähdään suloinen kissanpentu. Kun se huomaa omistajansa ottavan maitopullon esiin, alkaa kattimaakari naukumaan kovaäänisesti. Se tietää mitä on tulossa.

Omistaja lämmittää kissan maidon mikrossa ja samalla sekunnilla pentu kävelee määrätietoisesti vaaleanpunaisen kehtonsa luokse. Kissa on oppinut saamaan maitonsa tuttipullosta ja juomaan sen kehdossa maaten. Kissan kasvaessa tapa todennäköisesti jää pois ja eläin oppii lajilleen tyypilliseen käyttäymiseen.

Kitten Knows Just What To Do When Her Bottle's Ready

This kitten runs to her crib when she wants her bottle — just like a real baby ??

Publié par The Dodo sur mardi 31 janvier 2017