Laura Närhi tekee paluun – uusi single helmikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Laura Närhi tekee helmikuussa paluun musiikkirintamalle, kun hänen uusi singlensä Olet mulle se julkaistaan 9. helmikuuta.

– Olet mulle se on voimaballadin mittoihin kasvava klassinen rakkauslaulu, mutta kuitenkin ilman sokerikuorrutetta. Rakastamiseen ja rakastettuna olemiseen kun tosielämässä kuuluvat myös virheet, pimeät nurkat sekä lähellepäästämisen vaikeus, Laura sanoo.

Koskettavan rakkauslaulun ovat säveltäneet ja sanoittaneet Lasse Kurki, Tiina Vainikainen ja Jarkko Ehnqvist. Biisin on sovittanut tuottaja Matti Mikkola.

Laura Närhen kolmas sooloalbumi julkaistaan syksyllä 2017. Edellisen, platinaa myyneen Tuhlari-levyn ilmestymisestä on jo neljä ja puoli vuotta. Tuplaplatinarajan ylittänyt pitkäsoitto Suuri sydän ilmestyi 2010.

Lauran vuosi sitten julkaistu single Supersankari on ylittänyt jo platinarajan. Hänen muita hittejään ovat muun muassa Mä annan sut pois, Tämä on totta, Hetken tie on kevyt, Tuhlari, Siskoni feat. Erin.