Nyt riittää kurveja! Khloe Kardashian puki uikkarit ylleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias Khloe Kardashian on haastatteluissa yleensä todella viihdyttävä, koska hän on niin rehellinen, impulsiivinen ja suorapuheinen. Huumorintajuinen Khloe meni kuitenkin viime viikolla hiljaiseksi, kun hänen poikaystävänsä oli salannut exänsä raskauden ja synnytyksen.

Parhaillaan Khloe lomailee perheensä kanssa Costa Ricassa, jossa hän on ottanut aurinkoa keltaisiin uikkareihin sonnustautuneena. Julkkiskaunottaren kurvit pääsivät asussa todella esiin.

Khloe Kardashian paljasti äskettäin kauneusrutiininsa, jonka hän tekee joka ilta ennen nukkumaan menemistä. Kaunottaren iho pysyy niin heleänä koska hän valelee sen joka ilta ennen sänkyyn menemistä öljyllä. Tähti myöntää, että hänen viereensä voi olla hieman ällöttävää tulla nukkumaan, mutta se ei Khloea kiinnosta koska hänen ihonsa näyttää niin hyvältä.

Splash
Splash
Splash
Splash