Beats and Styles tekee paluun Parasta Ennen -risteilyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvulla menestynyt kotimainen Beats and Styles tekee paluun tulevana keväänä. Yhtye tekee paluukeikkansa Silja Europalla 31. maaliskuuta YleX Parasta Ennen -risteilyllä. Beats and Styles muistetaan muun muassa kappaleista Dynamite ja Renegades.

DJ Alimon ja DJ Controlin perustama Beats and Styles on uransa aikana julkaissut seitsemän albumia. Levyillä ovat vierailleet muun muassa Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen, Raymond Ebanks ja Michael Monroe. Uutta kokoonpanoa luotsaa DJ Alimo, kun Control keskittyy Jutty Ranx -projektiinsa.

Beats and Styles työstää parhaillaan uutta musiikkia, jota julkaistaan vielä kuluvana vuonna. Bändin livesetti sisältää uusia ja vanhoja kappaleita. Paluukeikan jälkeen yhtye lähtee keikoille, joiden merkeissä se suuntaa kevään aikana muun muassa Ouluun, Seinäjoelle, Baltic Princessille, Joensuuhun ja Vantaalle.