Suomalaisen moottoripyöräpoliisin uskomaton takaa-ajo – ihmetellään jo ympäri maailmaa!

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnetusti rattikansaa, eli nopeasti ajaminen on monilla verissä. Nyt eräs pääkaupunkiseudun moottoripyöräpoliiseista on aiheuttanut taidoillaan ihmetystä ja ihastusta ympäri maailmaa. Syynä on Espoossa ja Helsingissä tapahtunut poikkeuksellisen hurja takaa-ajo.

Jokamies-verkkolehti kertoo poikkeuksellisen pitkästä ja suurinopeuksisesta takaa-ajosta, joka alkoi Länsiväylältä ja jatkui Helsingin kautta Espooseen. Pakenijalla oli allaan Suzuki Intruder 1800 ja kyydissään naismatkustaja. Poliiseilla oli yhtä lukuunottamatta vaikeuksia pysyä pakenijan perässä, kun he ottivat mittaa toisistaan ympäri pääkaupunkiseutua.

Lopulta pakenijan taidot eivät enää riittäneet ja hän kaatui matkustajineen talon pihamaalle. Hän onnistui juoksemaan pakoon, mutta paikalle tulleet poliisit löysivät pusikossa piilotelleen miehen nopeasti. Jokamiehen toimitus arvioi nopeuden olleen ajoittain yli 200 kilometriä tunnissa ja keskinopeudeksi yli 100 kilometriä tunnissa. Tekijä tuomittiin vuoden ja yhdentoista kuukauden vankeusrangaistukseen.