Super Bowl sunnuntaiyönä – Lady Gagan alastomuus voi tuoda rahaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin urheilutapahtuma Super Bowl on myös vedonlyöjien suosikkikohde Yhdysvaltojen lisäksi myös ympäri maailmaa. Varsinaisen ottelun lisäksi vedonlyöjät ovat innostuneet pelaamaan monista muistakin seikoista, kuten tänä vuonna muun muassa tapahtumassa esiintyvästä Lady Gagasta.

Ottelun lisäksi Super Bowl on paljon muutakin kuin urheilua. Katseet kiinnittyvät erityisesti puoliajan spektaakkeliin, joka on aiheuttanut useana vuonna kohua. Eräs kansainvälinen peliyhtiö on nyt julkaissut melko erikoisen kohteen, jossa veikataan esiintyykö popmaailman supertähti pinkissä hatussa vai alastomana. Lisäksi lyödään vetoa kansallislaulun kestosta ja unohtaako laulaja Luke Bryan sanoja.

– Super Bowl on niin paljon enemmän kuin pelkkä ottelu. Varmaan Houstonissa jopa stadionyleisön pierut ja yskähdyksetkin tilastoitaisiin, jos siihen olisi teknologia. Ja kuka tietää, ehkä onkin, nauraa peliyhtiön iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Kerroin Lady Gagan täydelliselle alastomuudelle on peräti 100. Ottelulähetys on katsottavissa Suomessa ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavalta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01 alkaen. Yhdysvalloissa lähetystä seurasi vuosi sitten keskimäärin peräti 112 miljoonaa katsojaa.