Suomalaiskonsepti hämmästyttää maailmalla: Take In -ravintolassa ei ole lainkaan keittiötä

Ruoka · Tim Isokivi

Kaikkia miellyttävän ravintolan valitseminen voi olla vaikeaa silloin, kun ystävien kanssa lähdetään ulos syömään. Helsingissä sijaitsevalla pop up -ravintolalla on kuitenkin nokkela ratkaisu tähän ongelmaan.

Take In -ravintolassa ei ole lainkaan omaa keittiötä. Sen sijaan ruoka tilataan pöytään muista ravintoloista Wolt-sovelluksella. Toisin kuin omalle kotiovelle, toimitetaan ruoat Take Inin pöytiin ilmaiseksi.

Tarjolla on myös ruokaa ravintoloista, joista Wolt ei normaalisti toimita. Vaikka Take Inissä ei ole omaa keittiötä, on tarjolla kuitenkin alkoholijuomia ruoan kanssa nautittavaksi.

Luottokorttiyhtiö American Expressin suunnitteleman ja Woltin sponsoroiman pop up -ravintolan konsepti on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla, ja siitä on uutisoitu muun muassa Eater-sivustolla. Keskuskadulla sijaitseva ravintola on auki vielä 4. Helmikuuta saakka.

 

Keskiviikkona se aukeaa! ? ?? #amextakein #wolt

A photo posted by Heidi Ukkonen (@heidijosefiina) on

TGIF = after work time! It’s a date? #amextakein #americanexpress #wolt #latva

A photo posted by Miltton Showroom (@milttonshowroom) on