Automainokseen lisättiin yksi ihminen – hulvaton lopputulos

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chevrolet on julkaissut uuden mainoksen, jossa esitellään Malibu-automallia. Mainoksessa kerrotaan näyttelijöiden sijaan olevan ihmisiä, jotka on tuotu täysin aitoon tilanteeseen ilman ennakko-odotuksia tai ohjeistusta. Siihen nähden mainos tuntuu kuitenkin liiankin sujuvalta ja käsikirjoitetulta.

Hauskoja videoita julkaiseva Zebra Corner on nyt julkaissut videon, jossa hän on lisännyt automainokseen Mahk-nimisen henkilön. Mahk tuo mainokseen heti oman lisämausteensa ja antaa mainoksesta todella sen kuvan, että tilanne on aito ja saatu aikaan tavallisilla ihmisillä.

Videolla mies haluaa näyttää miltä mainos todella näyttäisi jos se olisi tavallisilla ihmisillä tehty. Mainokseen lisätty Mahk on kaikkitietävä ja epäileväinen mies, joka ei pidä autoa tai siinä olevia ennennäkemättömiä uudistuksia kovinkaan uusina keksintöinä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.