Fani ennusti Beyoncen kaksoset Twitterissä? Viestiä ihmetellään nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay Z ovat saamassa iloista perheenlisäystä. Beyonce nimittäin ilmoitti Instagramissa jaetussa kuvassa olevansa jälleen raskaana. Tällä kertaa laulaja odottaa kaksosia.

– Haluaisimme jakaa rakkautemme ja onnemme. Meidät on siunattu kaksinkertaisesti, Beyonce kirjoitti.

– Olemme erittäin kiitollisia siitä että perheemme tulee kasvamaan kahdella lapsella. Kiitämme teitä onnitteluistanne, tähti jatkoi.

Beyoncen raskaus on noussut otsikoihin myös toisesta syystä. Tähden fanitilin väitetään ennustaneen jo aikaisemmin Beyoncen ilmoittavan raskaudestaan tämän vuoden helmikuussa. Lisäksi Beyoncefan666-tilin väitetään ennustaneen Trumpin presidenttiyden ja Lady Gagan uuden levyn.

Ennustukselle löytyy kuitenkin todennäköisesti looginen selitys. Kyseessä on mahdolliseti ollut aikaisemmin yksityinen Twitter-tili, johon ylläpitäjä on kirjoittanut erilaisia arvauksia tulevista tapahtumista. Myöhemmin hän on säätänyt tilin julkiseksi ja sitä ennen poistanut ne ennustukset, jotka eivät käyneet toteen.