Kardashianin exä vaihtaa naista kuin sukkia – upea bikiniblondi kainalossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmen lapsen isä Scott Disick muutti äskettäin takaisin ex-naisystävänsä Kourtney Kardashianin ja kolmen lapsensa, kuusivuotiaan Masonin, neljävuotiaan Penelopen ja kaksivuotiaan Reignin luokse. Pian sen jälkeen kuitenkin paljastui, ettei pari olekaan palannut yhteen.

Scott Disick on viime päivinä näyttäytynyt läheisissä tunnelmissa useiden kaunotarten seurassa, ja nyt hänet kuvattiin ottamassa aurinkoa Miamissa tuntemattomaksi jääneen vaaleaverikön kanssa.

Kerroimme pari päivää sitten kuinka Scott Disick viihtyi Miamissa rannalla kuvankauniin nuoren Jessica Harrisin kanssa. Jessica on ulkoisesti vähintään yhtä näyttävä kuin Kourtney Kardashian, ja tuoreissa paparazzikuvissa hänen vartalonsa pääsee oikeuksiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash