Kaunotar pantiin tuulitunneliin – sitten alkoi silmiähivelevä show

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kuka tahansa voi nykyisin kokea miltä tuntuu olla vapaassa pudotuksessa, kun vertikaaliset tuulitunnelit ovat yleistyneet ympäri maailmaa. Ilmavirrassa kelluessa voi tehdä myös erinäisiä liikkeitä, mutta lajin supertähti Maja Kuczynska on vienyt sen äärimmilleen.

Wind Games 2017 -kilpailuissa tallennetulla videolla Maja Kuczynska esittelee silmiähivelevän kauniin liikesarjansa. Suosikkiartisti Sian fanit voivat muistaa Majan myös hänen Chandelier-jättihitin mukaan tehdystä esityksestä, jossa hänet nähtiin tiukassa valkoisessa asussa.

When you doing a floaty liquid "experiment" and you get #redbull all over your face

A photo posted by Maja Kuczynska (@kuczynska.maja) on

#playing @speedflypl ???

A video posted by Maja Kuczynska (@kuczynska.maja) on