Mies ruiskutti spermaa naisten päälle ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohiolainen mies halusi itselleen tekemistä ja sai omasta mielestään loistavan idean. Mies oli lukenut internetistä vinkin, jossa roiskutettiin siemennestettä naisten päälle ruiskun avulla. Hän halusi kokeilla sitä.

Mariettan poliisi sai ensimmäisen valituksen muutama kuukausi sitten. Walmartin ostoskeskuksessa ollut nainen oli löytänyt housujensa takamuksesta tahmaista ainetta, jonka hän kävi pesemässä pois yleisessä vessassa. Sen jälkeen hän huomasi omituisen miehen odottaneen ja tuijottaneen häntä wc-tilojen ulkopuolella. Myös toinen nainen ilmoitti ällöttävästä aineesta housuissaan, RT uutisoi.

Selvisi, että asialla oli ollut 28-vuotias Timothy Blake, joka oli saanut ideansa internetistä. Perverssi oli masturboinut ostoskeskuksen parkkipaikalla ja pannut sen jälkeen siemennestettä ruiskuihin. Poliisit pidättivät miehen ravintolasta, jossa hän oli ollut vaimonsa kanssa syömässä. Blake joutuu kulkemaan tällä hetkellä GPS-laiteella varustettuna.