Uutuuspeli kohahduttaa – pelihahmon peniksen kokoa voi muokata

Pelit · Tim Isokivi

Useissa tietokoneiden ja konsoleiden roolipeleissä pelaaja voi muokata hahmonsa ulkonäköä mieluisaksi. Tuore avoimen maailman selviytymispeli Conan Exiles on kuitenkin vienyt tämän ominaisuuden tavanomaista pidemmälle – sanan useammassa merkityksessä.

Conan Exiles antaa pelaajan säätää hahmon intiimialueiden kokoa. Mikäli hän valitsee mieshahmon, voi hän säädellä peniksen kokoa. Naisena pelaava voi puolestaan muuttaa hahmon rintavarustuksen suuruutta.

Hahmo aloittaa pelin alasti, joten intiimialueet ovat ainakin alkuun jatkuvasti esillä. Pelissä on jopa Vanity Camera, eli kerskailukamera -niminen ominaisuus, jonka ansiosta hahmoaan voi tutkailla eri kuvakulmista.

Tieto Conan Exiles -pelin yllättävästä ominaisuudesta lähti leviämään verkossa PC Games -lehden toimittaja Chris Livingstonin julkaistua siitä materiaalia Twitterissä. Kuvat ja animaatiot eivät sovellu nuorimpien silmille tai julkisilla paikoilla katsottaviksi.

 

Twitter
Twitter