Anna Nicole Smithin kuolemasta 10 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenen mystisimmistä julkkisten kuolemantapauksista oli povipommi Anna Nicole Smithin menehtyminen lääkkeiden yliannostukseen floridalaisessa hotellissa helmikuussa 2007. Nyt traagisesta tapauksesta tuli kuluneeksi 10 vuotta.

Smith nousi aikoinaan julkisuuteen valokuvamallina työskennellessään, ja hänen avioliittonsa yli 60 vuotiaan miljonäärin kanssa herätti myös paljon huomiota. Miljonäärin kuoleman jälkeen käynnistyivät oikeustaistelut miehen omaisuudesta.

Kuolemasta on vuotanut julkisuuteen paljon tietoja, kun esimerkiksi poliisiraportteja julkistettiin oikeudessa. Vasta vuosia kuoleman jälkeen Smithin ex-miesystävä Howard K. Stern ja psykiatri Khristine Eroshevich saivat tuomiot väärennöksestä ja väärän nimen käyttämisestä lääkereseptien hankinnassa. Kolmas syytetty lääkäri Sandeep Kapoor vapautettiin syytteistä.

Oikeus totesi tuomittujen toimittaneen povipommille liian paljon lääkkeitä. Suurin osa lääkkeistä oli erilaisia kipulääkkeitä, opiaatteja ja unilääkkeitä. Mukana oli myös erittäin voimakkaita lääkkeitä ja antibiootteja. Kodin lisäksi lääkkeitä löytyi myös hotellihuoneesta, jossa Smith kuoli yhdeksän lääkeaineen aiheuttamaan yliannostukseen. Anna Nicole Smithin Bahamalla sijaitsevasta kodista löydettiin poliisitutkimuksissa yhteensä peräti 44 eri lääkettä.