Irina uudessa musiikkiohjelmassa – suora lähetys alkaa keskiviikkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi interaktiivinen musiikkiohjelma Unelmakiihdyttämö jatkaa keskiviikkona live-lähetyksiä. Viidennessä jaksossa on mukana paluuta tekevä Irina. Irina mentoroi Karkki Puustista, joka nähtiin myös Voice of Finland ohjelmassa tammikuussa. Irina puolestaan nähdään myös uudella Vain Elämää kaudella.

Jokaisessa UnelmaKiihdyttämön kahdeksassa jaksossa seurataan 24 tunnin ajan kahdeksan nuoren matkaa kohti musiikillista unelmaa. Matkalla nuoria tukevat artistimentorit, jotka jakavat oman ammatillisen osaamisensa sekä elämänkokemuksensa nuorten kanssa. UnelmaKiihdyttämössä nuoret pääsevät kokeilemaan kykyjään ja tuottavat yhdessä mentorin kanssa oman julkaistavan biisinsä.

Unelmakiihdyttämön edellisillä viikoilla on nähty jo Arttu Wiskari, Jussi Selo, Inga Söder ja Hesaäijä. Tulevilla viikoilla sarjan kuvauksissa nähdään Irinan lisäksi myös Pertti Neumann ja Aki Tykki. Lähetykset ovat seurattavissa viikottain keskiviikkona ja torstaina

Somanen-kanavalla. Keskiviikkoisin lähetykset alkavat kello 19.30 ja torstaisin kello 09.00 jatkuen aina iltaan saakka.