Jennifer Lopez herutuskuvassa – paljasti alatissinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias Jennifer Lopez on tehnyt uraa laulajana, näytellyt, suunnitellut kenkämalliston, kirjoittanut kirjan, toiminut tuottajana ja tanssijana. Moni voisikin ottaa paljon opikseen tähdeltä, joka on täynnä paloa ja motivaatiota. Äskettäin hän julkaisi elämänohjeensa verkossa.

Nyt Jennifer on julkaissut verkossa perinteisen herutuskuvan itsestään. Kuvassa hän on nostanut toppiaan siten, että se paljastaa rintojen alaosat. Lisäksi hän on laskenut housujaan hieman alas.

Jennifer Lopezin elämänohjeistaan julkaisemaa videota on katsottu jo reilusti yli kolme miljoonaa kertaa. Videolla hän motivoi muita ihmisiä muistuttamalla heitä siitä, että itseään tulee kunnioittaa ja rakastaa, ja vaatia myös muita kohtelemaan itseään hyvin. Mikä tahansa on naisen mielestä mahdollista jos ihminen vain uskoo tarpeeksi itseensä.

W Magazine cover story… out now!! @mertalas @marcuspiggot

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

BTS promo shoot #WOD #WorldofDance #gonnabefun #spring/summer #NBC #worththewait

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on