Karaokeisäntä keskeytti teatteriesityksen: ”Nyt teidän pitää lähteä pois”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi taiteenlajia ja harrastusta eivät joskus mahdu samaan tilaan samaan aikaan. Länsi-Savo uutisoi tapauksesta, jossa Ristiinan koulukeskuksen salissa käynnissä ollut Sotaan syyllinen -teatteriesitys keskeytyi odottamattomasti.

Setälä-saliin oli jostain syystä tehty kaksinkertainen varaus, mistä syystä Mikkelin kansalaisopiston karaokekurssin vetäjä saapui paikalle kesken monologin. Hän keskeytti esityksen ja ilmoitti teatteriväelle, että heidän tulee poistua paikalta.

– Terve, meillä alkaa täällä 10 minuutin päästä meidän oma piiri. Voi voi, meillä alkaa piiri täällä. Nyt teidän täytyy lähteä muualle. Pitää ottaa selville tämmöisistä. Ei ole varattu, minulle ei ole ilmoitettu mitään. Teidän pitää nyt lähteä pois valitettavasti. Minulla on sata kiloa tavaraa täällä. Me maksetaan vuokraa tästä tilasta, eikä minulle ole ilmoitettu tästä mitään, mies toteaa kuvaajalle Teatteri Avoin tien videolla.

Sosiaalisessa mediassa on tänään ihmetelty karaokeisännän tylyä käytöstä. Hän itse kertoi lehdelle, että luuli esitystä harjoitukseksi. Teatteriesitystä oli katsomassa kymmenkunta ihmistä, jotka joutuivat poistumaan paikalta. Esityksestä jäi näkemättä noin 20 minuuttia. Välikohtausta on sittemmin pahoiteltu.