Leskimiehen kalakaverikin kuoli – julkaisi hellyttävän ilmoituksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ray Johnstone -niminen australialainen vanhus jäi leskeksi. Hän tapasi käydä ystävänsä kanssa kalassa, mutta pian hänen kalakaverinsakin menehtyi. Johnstone päätti etsiä internetistä itselleen uuden kalakaverin.

Lewistonissa asuva Johnstone ei halunnut käydä enää yksin kalassa, minkä vuoksi hän päätti kirjoittaa ilmoituksen Gumtree-sivustolle. Mies julkaisi itsestään kuvan ja tekstin, jossa hän kertoo etsivänsä itselleen seuraa henkilöstä, joka voisi lähteä hänen kanssaan kalaan.

Johnstone kuvaili hakemuksessaan, että hän on tottunut kalastamaan maalta käsin, mutta siinä tapauksessa, että uudella tuttavalla olisi vene, hän voisi suostua myös kalastamaan veneestä.

Johnstonen hellyttävä ilmoitus lähti nopeasti leviämään verkossa ja siitä tuli viraalihitti. Mies kertoi 9news-uutisille löytäneensä uuden kalakaverin ilmoituksen ansiosta.