Naiset kysyivät miehiltä mikä on Beauty Blender – melkoisia vastauksia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten voi olla välillä hankalaa yrittää pysyä mukana naisten erilaisissa kauneudenhoitotuotteissa ja -menetelmissä. Nyt tyttöystävät halusivat kuulla poikaystäviltään, että tietävätkö he mikä Beauty Blender -meikkisieni on. Vastaukset olivat arvatenkin melko hupaisia.

Selena Faye pyysi Twitterissä tyttöystäviä lähettämään poikaystävilleen kuvan pinkistä tipan mallisesta Beauty Blender -meikkisienestä ja kysymään miehiltä, että tietävätkö he mitä kuvassa on. Tyttöystävät ottivat käydyistä keskusteluista ruutukaappaukset ja julkaisivat ne.

Poikaystävien mielestä meikkisieni näytti hauskan malliselta pyyhekumilta, penikseltä, pehmoiselta kananmunalta, pellen nenältä ja rintaliivien täytteeltä. Eräs tyttöystävä sai kuitenkin yllättyä koska hänen poikaystävänsä tiesi melko tarkasti mikä meikkisieni on ja miten sitä käytetään.