Suomalainen limusiiniskootteri myynnissä – pituutta kolme metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tori.fi-sivustolla myydään erikoista limusiiniskootteria, joka on rekisteröity liikennekäyttöön. Skootteri on ollut esillä muun muassa Moottoripyörämessuilla, ja nyt se on myynnissä. Myyjä ottaa tarjouksia vastaan ja lähtöhinta on yhden euron.

Kokemäellä asuva Matti Vuorinen myy erikoista skootteria Tori.fi:n mopojen myyntipalstalla. Skootteri on noin kolme metriä pitkä. Lopullista hintaa ei kuitenkaan mainita, joten miehelle voi lähettää tarjouksia ja tiedusteluja sivuston kautta.

Vaikka skoottereiden esi-isiä on ollut maailmalla jo 1800-luvun lopulla, oli toisen maailmansodan jälkeen eniten tilausta yksinkertaiselle ja suhteellisen edulliselle kulkuneuvolle. Tällöin esiteltiin myös legendaarinen Piaggion Vespa. Nykyisin markkinoilla on myös sähkövirralla toimivia sähköskoottereita, ja skoottereita korvanneita mopoautoja.

tori.fi