Selena Gomez kirjoitti jälleen kappaleen Justin Bieberistä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Selena Gomez on viihtynyt viime aikoina suuressa nosteessa olevan artistin The Weekndin kanssa. Gomez on tehnyt pienen tauon jälkeen jälleen uutta musiikkia, josta julkaistu pieni maistiainen sai monet fanit hämilleen.

Selena Gomez on julkaissut lyhyen videoleikkeen, jossa hän kuuntelee tulevaa uutta kappalettaan. Videolla kuullaan osa kappaleen sanoista, jotka kuulostavat kertovan jälleen Gomezin ensimmäisestä rakkaudesta Justin Bieberistä. Näyttäisi siltä, että nainen ei ole vieläkään päässyt kunnolla Bieberistä yli.

Videolla kuullaan naisen laulavan: ”I had a dream. We were back at 17. Summer nights and liberties. Never growing up”. kaunotar seurusteli Bieberin kanssa ollessaan 17-vuotias, minkä vuoksi moni arveleekin sanoituksen kertovan suoraan heidän suhteestaan ja sen ikävöimisestä.