Suomen poliisi antoi söpöysvaroituksen – tässä hyvä syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viranomaisten tehtävä on varoittaa kansalaisia milloin mistäkin vaaroista, mutta nyt Itä-Uudenmaan poliisi on antanut hieman tavallisesta poikkeavan varoituksen. Se nimittäin julkaisi tänään sosiaalisessa mediassa söpöysvaroituksen, ja vieläpä hyvästä syystä.

– Itä-Uudenmaan poliisi antaa tänään söpöysvaroituksen: tässä on laitoksemme koirajoukon uusin vahvistus, Arvo! Tämän reippaan, nyt vasta 7 viikkoa vanhan saksanpaimenkoiran (Fuss-Strand Maldini) elämää pääsee seuraamaan myös Instagramissa tunnuksella iupoliisik9. Aurinkoista tiistaita!

Jatkossa Arvon elämää pääsee siis seuraamaan kuvien ja videoiden merkeissä ainakin Instagramissa. Pentukoira lienee tällä hetkellä Suomen poliisivoimien söpöin virantoimittaja, vaikka ei vielä hetkeen pääsisikään mukaan varsinaisiin tositoimiin.