Muista nämä vinkit seksivälinettä ostaessasi – jokaisella on oma makunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälineitä mainostetaan rakkauden rakettimatkan adjutanteiksi, jotka saavat nautinnon laajenemaan universumin rajamaille. Lovehoney on yksi maailman suurimmista seksivälinevalmistajista ja antaa nyt vinkkinsä erotiikkavälineiden hankintaan.

Seksivälinettä hankittaessa tulee ottaa huomioon se, kenen käytettäväksi lelu on tulossa. Naisille ja miehille löytyvät omat osionsa välineistön seasta. Jos haluaa laajentaa seksilelujen repertuaaria huvin vuoksi, eikä niinkään tarpeen takia, kannattaa miettiä mitä osaa kehosta haluaa stimuloida tai kiihottaa. Valikoimissa on sekä sisäisesti käytettäviä, avustavia että kokonaisvaltaisesti kiihottavia tuotteita.

Naisille tarkoitetut erotiikkavälineet ovat useimmiten väriseviä tai vaginaan työnnettäviä sauvoja, joiden tehtävänä on omaromantiikan suorittaminen tai pariskunnan seksielämän maustaminen. Miesten erotiikkavälineet ovat puolestaan onanoimista jalostavia rakkauden luolia tai erektiota lisääviä lisäosia.

Eroottisia välineitä on yhtä moneen makuun kuin on käyttäjiäkin. Toiset pitävät mahdollisimman aidon näköisistä ja tuntuisista esineistä, kun taas osa vannoo nopeasti tärisevän lelun nimeen. Seksilelujen hintalappu saattaa nousta helposti korkeaksi, sillä huippumerkkien tarjoama laatu myös maksaa.

Seksivälineitä valmistetaan lasisina, muovisina, silikonisina ja jopa metallisina. Mieltymysten lisäksi valintapäätöstä määrittelee mahdollinen materiaaliallergia. Yksi muistamisen arvoinen asia on myös se, että kaikki liukastusvoiteet eivät sovellu kaikkien välineiden kanssa käytettäviksi.

Omatoimista seksivälineharjoittelua ei kannata kuitenkaan aloittaa siitä kalleimmasta lelusta. Järkevämpää on tutustua valikoimaan pikkurahalla. Myös lelun koko ratkaisee, eikä sisäiseen käyttöön tarkoitetuissa välineissä kannata ampua tarkoituksella yli.

Nettikaupoista kannattaa katsoa alennuskori. Jos vierailee alan liikkeessä, kannattaa pyytää myyjältä asiantuntevaa apua. Lisäksi välineen ostamisessa kannattaa muistaa mahdollisten pattereiden ja puhdistusaineiden hankkiminen, jotta uuden lelun testiajo ei pääty jo ennen kuin ehtii alkaa. Mikäli oma budjetti ei riitä lempilelun hankkimiseen, kannattaa pyytää sitä lahjaksi. Vaihtoehtoisesti ystäviä voi ilahduttaa seksikaupan lahjakorteilla.