Unelmien työpaikka: ”Suklaanmaistaja saa paikan”

Ruoka · Tim Isokivi

Makeisia valmistava Mondelez International on jättänyt työpaikkailmoituksen, josta tuskin tulee puuttumaan hakijoita. Muun muassa Marabou-suklaata ja Oreo -keksejä valmistava yhtiö etsii nimittäin riveihinsä suklaanmaistajaa.

Linkedin-sivustolla julkaistussa ilmoituksessa etsitään osa-aikaista työntekijää, jonka tehtävänä on maistella suklaata päivittäin seitsemän ja puolen tunnin ajan. Työntekijän tulee esimerkiksi antaa suklaasta rehellisiä mielipiteitä, osata kuvailla tuotteita laajalla sanavarastolla ja tuntea työn eettiset vastuut.

Hakijoilta edellytetään muun muassa intohimoa makeisia kohtaan, hyvää makuaistia, kiinnostusta uusia tuotteita kohtaan, sosiaalista luonnetta ja hyvää englannin kielen taitoa. Työpaikka sijaitsee Iso-Britannian Readingissa.