Justin Bieber palasi Instagramiin – miljoonat fanit kiittävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miljoonien teinityttöjen ihannoima poptähti Justin Bieber kyllästyi sosiaalisen median painostukseen riideltyään faniensa kanssa. Kun Bieberin silloinen tyttöystävä Sofia Richie joutui ilkeiden kommenttien kohteeksi, tähti päätti poistaa Instagram-tilinsä kokonaan. Mies oli puoli vuotta poissa Insagramista, mutta nyt hän on palannut.

Justin Bieber piilotti suositun Instagram-tilinsä yhteensä kuuden kuukauden ajaksi, mikä on ollut varmasti miehen yli 77 miljoonalle seuraajalle pitkä aika. Nyt poptähti palasi kuitenkin kunnolla Instagramiin ja julkaisi heti kerralla 12 uutta kuvaa seuraajiensa iloksi.

12 uuden kuvan ilmestyessä kerralla ihmisten Instagram-ruutuun fanit eivät ole voineet olla huomaamatta, että tähti on tullut takaisin. Mies julkaisi kerralla useita selfie-kuvia, Purpose Tour -kiertueen konserttipaikat ja paljon ihailua keränneen kuvan, jossa mies on ilman paitaa.

SOO MUCH CONTENT

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on